Kleivan pilegrimsherberge

Opplev ro og stillhet, midt i naturen, med utsikt utover Trondheimsfjorden.
Personlig vertskap. Selvhushold eller hjemmelaget mat på bestilling.

Nett:http://www.kleivanvekst.no og http://www.facebook.com/Kleivan.pilegrimsherberge/
E-post:post@kleivanvekst.no
Telefon:+47 976 98 715 / 958 58 648
Adresse:Buvikåsvegen 28, 7350 Buvika
Pris:350 kr pr person
Åpent:Hele året, men husk å forhåndsbestille.
Avstand:50 m fra leden. 29 km til Trondheim
Standard:Fra selvhushold til full pensjon. Pilegrimer med selvhushold får seng med laken, gode sanitærforhold, tilgang til kjøkken, tørking av skotøy, bålplass. Tilgang til internett.

Kleivan ligger i rolige omgivelser og har uformell og personlig stil. Eiendommen har et stort botanisk mangfold med ulike planter og trær. Du kan vandre rundt i hagen, lytte til fuglesangen, sitte ved bålet, ha en stille refleksjonsstund i gapahuken eller bare la blikket hvile utover Trondheimsfjorden.

Kleivan ble restaurert og tilrettelagt for pilegrimer fra 2007, av vertskapet Jonvald og Liv. Kleivan tilbyr 16 overnattingsplasser, inne i det restaurerte låvebygget og et nybygg i skogen. Vi er ikke alltid hjemme, så husk å bestille før ankomst. Minstepris 350 kr for overnatting med selvhushold. 

VIKTIG informasjon sesongen 2018: Åpent hele juli, både drop-in og forhåndsbestilling. Vi er derimot ikke alltid hjemme i mai, juni og august, så husk å forhåndsbestille, for å være sikker på at noen ønsker dere velkommen.

0