Jomfruburet & Drengstua

Pilegrimsherberger. Hyggelig overnatting i nærheten av Søsterkirkene.

Nett:http://www.jomfruburet.net
E-post:amorine@me.com
Telefon:+47 913 21 120 / +47 416 84 665
Adresse:Granavollen 1, 2750 Gran
Pris:Fra kr 695 (kan leies uoppredd i juli. Sengetøy/håndkle kan leies kr 100 pr pers.). Forhåndsbetaling eventuelt kontant betaling ved ankomst.
Åpent:Hele året
Avstand:Nær leden
Merk:Hus. Selvhushold. Internett. Kan benytte hotellets fasiliteter i åpningstid.

Jomfruburet er en hytte fra tidlig på 1900-tallet, som ble renovert i 2012. Hytta inneholder et lite kjøkken med kjøleskap, micro, kokeplater og vannkoker. Bad med dusj og toalett. Soverom med dobbeltseng, og mulighet for ekstra oppredning i stua. Drengstua er en kjellerleilighet med alle moderne fasiliteter, inklusive bad med vaskemaskin, kjøkken og stue med tv. Jomfruburet har plass til 3 personer, mens Drengstua har plass til inntil 6 personer.

På stedet har du alt det du trenger av fasiliteter for pilegrimsovernatting på vei mot Nidaros. Søsterkirkene på Gran ligger like ved, og er et vakkert skue i sonledgangen. Sanner Hotell, med restaurant, tennisbane og golfbane ligger også i umiddelbar nærhet.

Forhåndsbestilling anbefales. Betalingsoverføring samtidig med forhåndsbestilling eventuelt kontant betaling ved ankomst.. Prisene gjelder fra 20. juni til 10. august. Sengetøy og håndklær kan leies og mat kan kjøpes.

Foto: Kari Veierød Næss

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

0