Jomfruburet & Drengstua

Pilegrimsherberger. Hyggelig overnatting i nærheten av Søsterkirkene.

Nett:http://www.jomfruburet.net
E-post:amorine@me.com
Telefon:+47 913 21 120 / +47 416 84 665
Adresse:Granavollen 1, 2750 Gran
Pris:Fra kr 1095
Åpent:Hele året
Avstand:Nær leden
Merk:Hus. Selvhushold. Internett. Kan benytte hotellets fasiliteter i åpningstid.

Jomfruburet er en hytte fra tidlig på 1900-tallet, som ble renovert i 2012. Hytta inneholder et lite kjøkken med kjøleskap, micro, kokeplater og vannkoker. Bad med dusj og toalett. Soverom med dobbeltseng, og mulighet for ekstra oppredning i stua. Drengstua er en kjellerleilighet med alle moderne fasiliteter, inklusive bad med vaskemaskin, kjøkken og stue med tv. Jomfruburet har plass til 3 personer, mens Drengstua har plass til inntil 6 personer.

På stedet har du alt det du trenger av fasiliteter for pilegrimsovernatting på vei mot Nidaros. Søsterkirkene på Gran ligger like ved, og er et vakkert skue i sonledgangen. Sanner Hotell, med restaurant, tennisbane og golfbane ligger også i umiddelbar nærhet.

Forhåndsbestilling anbefales. Betalingsoverføring samtidig med forhåndsbestilling eventuelt kontant betaling ved ankomst. Sengetøy og håndklær kan leies og mat kan kjøpes.

Foto: Kari Veierød Næss

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

0