Johannesgården

En god rasteplass langs pilegrimsleden

Nett:http://www.johannesgarden.no
E-post:post@johannesgarden.no
Telefon:+47 930 35 018
Adresse:Holtevegen 192, 2372 Brøttum
Pris:300 kr per person
Åpent:Mai - September
Avstand:0,8 km fra leden
Merk:Koselig herberge i rolige omgivelser. Delt dusj og wc. Selvhushold. Godt utstyrt kjøkken. Ha med lakenpose, sovepose. Oppredd seng og håndkle; kr 100. Leie av vaskemaskin; kr 30. WiFi.

Johannesgården kan romme 14 personer. Gården ligger vakkert til og har en meget god atmosfære. Stedet har også egen hage.

Et gammelt stabbur er omgjort til kapell, og oppe på åsen et lite himmelkapell. Disse kan pilegrimer bruke etter eget ønske, og er gode plasser for stillhet og bønn. For de som ønsker det er det tilbud om aftenbønn i kapellet kl. 21.

Det finnes noe mat for salg, men ingen servering. Kaffe og te er inkludert i prisen, det samme gjelder enkel frokost med to skiver brød med smør og syltetøy. Likeså finnes olje, pepper, salt og sukker. Ellers kan dagligvarer kjøpes på Jokerbutikken i Brøttum, 2,5 km før ankomst.

Hund er tillatt.
 

*Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Nærmeste pilegrimssenter er Regionalt Pilegrimssenter Hamar.  Kontaktinfo: tlf: +47 474 78 266 / E-mail: hamar@pilegrim.info.

0 0