Hoffsvangen

Rimelig overnatting i pilegrimsherberget Bydgestua på Hoffsvangen

E-post:granlassegran@gmail.com
Telefon:+47 95 30 85 39
Adresse:Hoffsvangen Menighetshus, 2850 Lena
Pris:50 kr pr. pers. 100 kr for oppredd seng.
Åpent:15.06 - 15.08
Avstand:Ved leden
Merk:Ubetjent herberge. Delt dusj/wc. Selvhushold. Ha med lakenpose. Frokost til frivillig pris, middag etter avtale.

Pilegrimsleden stryker tett forbi Bygdestua på Hoffsvangen, Hoff sokns eget menighetshus. Deler av bygget  fungerer om sommeren som en selvbetjeningshytte. Her er det 15 sengeplasser i et stort rom. I bygget finner du også et moderne sanitæranlegg med dusj og badstu. Tørrmat betales etter skjønn, og varmretter kan tilberedes i egen kjøkkenkrok.

Pilegrimsverter står til rådighet. Servering kan bestilles og middagsservering kan også bestilles på Hoff Gjestgiveri, som ligger som nærmeste nabo. Nøkkel for selvbetjening får du i Hoff kirke like ved, som har sommeråpent 15. juni til 15. august, hver dag mellom kl.10 og kl.19.

Hver torsdag morgen kl. 7:00 er det Ottesang, en kort morgengudstjeneste med orgelmusikk, ord for dagen, og stillhet til ettertanke og bønn. Hver tirsdag kveld kl. 20:00 er det ”stille time” i kirken. Omvisning i kirken kan bestilles på forhånd.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Foto: Jacken Nyhus

0 0